Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgen om vermiste, dementerende vrouw uit Gulpen

Geplaatst opdinsdag 23 april 2019 - 6:32

Mevrouw Kleijnen uit Gulpen wordt sinds maandagavond vermist. De politie roept op uit te kijken naar de dementerende, 89-jarige vrouw.

Kleijnen verliet maandagavond rond 23.00 uur haar verzorgingstehuis in Gulpen.

Wandelaar
Aangezien de vrouw fanatiek wandelaar is, kan ze inmiddels al een behoorlijk eind gelopen zijn, meldt de politie in een opsporingsbericht.

Nachtkleding
Gezien haar dementie, is de politie dringend op zoek naar de vrouw. Ze roept mensen dan ook op uit te kijken naar de 1,60 meter grote vrouw, die op het moment van haar verdwijning nachtkleding en waarschijnlijk een ochtendjas droeg.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen