Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgen om vermiste, dementerende vrouw uit Gulpen

Geplaatst opdinsdag 23 april 2019 - 6:32

Mevrouw Kleijnen uit Gulpen wordt sinds maandagavond vermist. De politie roept op uit te kijken naar de dementerende, 89-jarige vrouw.

Kleijnen verliet maandagavond rond 23.00 uur haar verzorgingstehuis in Gulpen.

Wandelaar
Aangezien de vrouw fanatiek wandelaar is, kan ze inmiddels al een behoorlijk eind gelopen zijn, meldt de politie in een opsporingsbericht.

Nachtkleding
Gezien haar dementie, is de politie dringend op zoek naar de vrouw. Ze roept mensen dan ook op uit te kijken naar de 1,60 meter grote vrouw, die op het moment van haar verdwijning nachtkleding en waarschijnlijk een ochtendjas droeg.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen