Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgen om motorbendes bij voetbalwedstrijd Sittard

Geplaatst opwoensdag 26 november 2014 - 7:28

De gemeente Sittard-Geleen gaat navragen of het gerucht klopt dat motorbendes van plan zijn de wedstrijd tussen Sporting Sittard '13 en Centrumboys te bezoeken.

Dat laat een gemeentewoordvoerdster weten.

Komende zondag spelen beide ploegen tegen elkaar. Op de vraag of de gemeente maatregelen gaat nemen en aan welke maatregelen eventueel gedacht wordt, wilde de gemeentewoordvoerster inhoudelijk niet reageren.

Harry de Bruin, voorzitter van Sporting Sittard ‘13, laat desgevraagd weten dat hij niets van het gerucht heeft vernomen. "We zijn daar dinsdagmiddag over gebeld door de politie, maar zijn verder nergens van op de hoogte", zegt De Bruin. "Het is een beladen wedstrijd, maar dit gaat wel erg ver."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Criminelen ondermijnen gezag in 2 Limburgse gemeenten'
Tweede Kamer: motorbendes harder aanpakken
Hof doet uitspraak over verbod Bandidos
Hells Angels boos om Sittardse Vrouwluujzitting
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen