stock coronavirus zorgmedewerker beschermingsmiddelen

Medewerkers De Zorggroep krijgen zorgbonus

Alle medewerkers van De Zorggroep in Noord- en Midden-Limburg krijgen in december een zorgbonus.

Coronatest bejaarde zorginstelling
Limburgs Parlement wil vaart achter uitbetalen zorgbonus

Een ruime meerderheid van het Limburgs Parlement wil dat het provinciebestuur er bij minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid (CDA) op aandringt dat de zorgbonus zo spoedig mogelijk wordt uitbetaald. In ieder geval voor het einde van het jaar.

Laurentius Ziekenhuis Roermond
Laurentius wacht niet op ministerie en betaalt zorgbonus uit

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond gaat het zorgpersoneel dat tijdens de eerste coronagolf in het ziekenhuis gewerkt heeft, de door de overheid beloofde zorgbonus alvast uitbetalen.

stock coronavirus zorgmedewerker beschermingsmiddelen
VieCuri schiet zorgbonus aan personeel zelf voor

VieCuri Medisch Centrum, met vestigingen in Venlo en Venray, schiet de eenmalige zorgbonus aan het personeel zelf voor als dat nodig is.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten