iStock-1263025199

Zeldzame rode pandatweeling geboren in ZooParc Overloon

In ZooParc Overloon zijn twee jonge rode panda's geboren. De tweeling maakt het uitstekend en blijft voorlopig lekker in het nest zitten.

ZooParc Overloon
Eigenaar ZooParc Overloon pleit voor heropening zonder test

Libéma, eigenaar van onder meer ZooParc Overloon en Dierenrijk, wil dat de dierentuinen worden geopend zodat het minder druk wordt in parken en steden.

Sneeuwschade GaiaZoo (24 jan 2021)
Renovatie ingestorte volières: gieren verkassen tijdelijk

De gieren van GaiaZoo in Kerkrade verhuizen tijdelijk naar ZooParc Overloon. De dieren blijven in Brabant totdat de volières in de Kerkrade zijn gerenoveerd. Ze waren bezweken onder zware sneeuwval.

ZooParc Overloon
Abonnees eerst welkom bij ZooParc Overloon, anderen later

ZooParc Overloon opent woensdag de deuren weer. Abonnees krijgen de eerste mogelijkheid om het park te bezoeken. Op maandag 18 mei is iedereen weer welkom.

Ringstaartmaki's met jong (stock)
Love is in the air: geboortegolf in ZooParc Overloon

In ZooParc Overloon heerst op dit moment een babyboom.

Sprookjesbos en ZooParc Overloon in dagjes uit top 10

ZooParc Overloon staat op de derde plek van de top 10 dagjes uit van beoordelingswebsite Zoover.

Veel alternatieven voor basisschoolscholieren tijdens staking

Bij GaiaZoo in Kerkrade en ZooParc Overloon spelen ze handig in op de landelijke staking van leraren in het basisonderwijs. Donderdag krijg je fikse korting op het entreekaartje.

Recordaantal bezoekers voor ZooParc Overloon

Een recordaantal mensen heeft in de laatste week van juli een bezoek gebracht aan ZooParc Overloon.

Dierentuin laat zieke slingeraap Quasimodo inslapen

Triest nieuws uit ZooParc Overloon. Het dierenpark heeft slingeraap Quasimodo, die de laatste week ernstig ziek was, laten inslapen.

Reuzenmiereneter geboren in Overloon

ZooParc in Overloon is een baby-reuzenmiereneter rijker. Het is voor het eerst dat in deze dierentuin een reuzenmiereneter is geboren.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten