Sprookjesbos en ZooParc Overloon in dagjes uit top 10

ZooParc Overloon staat op de derde plek van de top 10 dagjes uit van beoordelingswebsite Zoover.

Veel alternatieven voor basisschoolscholieren tijdens staking

Bij GaiaZoo in Kerkrade en ZooParc Overloon spelen ze handig in op de landelijke staking van leraren in het basisonderwijs. Donderdag krijg je fikse korting op het entreekaartje.

Recordaantal bezoekers voor ZooParc Overloon

Een recordaantal mensen heeft in de laatste week van juli een bezoek gebracht aan ZooParc Overloon.

Dierentuin laat zieke slingeraap Quasimodo inslapen

Triest nieuws uit ZooParc Overloon. Het dierenpark heeft slingeraap Quasimodo, die de laatste week ernstig ziek was, laten inslapen.

Reuzenmiereneter geboren in Overloon

ZooParc in Overloon is een baby-reuzenmiereneter rijker. Het is voor het eerst dat in deze dierentuin een reuzenmiereneter is geboren.

Slingeraap Quasimodo hoopt liefde te vinden in Overloon

ZooParc Overloon heeft er weer een nieuwe bewoner bij. Slingeraap Quasimodo is vanuit Zuid-Frankrijk in de dierentuin gearriveerd. Hij moet in Overloon voor jonge slingerapen gaan zorgen.

ZooParc Overloon neemt maatregelen tegen vogelgriep

ZooParc Overloon heeft alle volières in de dierentuin tijdelijk gesloten voor bezoekers. De preventieve maatregel wordt genomen vanwege de vogelgriep.

Pasgeboren dwergnijlpaardje is een jongen en heet Tobie

Het dwergnijlpaard dat vorige week werd geboren in ZooParc Overloon blijkt een mannetje.

ZooParc Overloon
Dwergnijlpaard geboren in ZooParc Overloon

Dwergnijlpaard Bagatelle is donderdag in ZooParc Overloon bevallen van een jong.

Recordaantal mensen bezoekt ZooParc Overloon

Ruim 6.300 mensen brachten vorige week een bezoek aan ZooParc Overloon. Dat is een nieuwe record voor het park dat vorig jaar nog dicht dreigde te gaan door een faillissement.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!