Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoon van Lau Geeraets hoort zelfmoord in Spaanse cel

Geplaatst opzaterdag 25 april 2015 - 6:05

Het nieuws over de zelfmoord van Lau Geeraets heeft zijn zoon Roy moeten vernemen in een Spaanse gevangenis.

Hij is onlangs in Spanje opgepakt op verdenking van hennepteelt. Dat hebben meerdere bronnen bevestigd tegenover Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad.

Opgepakt
Roy werd in december 2006 samen met vader Lau en de donderdag tot dertig jaar veroordeelde Geert G. opgepakt als verdachte in de Venrayse moordzaak. In 2009 maakte de rechtbank in Roermond aan zijn vervolging een einde. Hij behoorde tot de hennepkring van zijn vader.

No Surrender
Zoon Roy nam de honneurs voor vader Lau waar toen die op 8 april 2014 geïnstalleerd zou worden als president van het Limburgse chapter van motorclub No Surrender. Op die dag werd hij in Venlo in de boeien geslagen.

Levenslang
Lau Geeraets werd vrijdag dood gevonden in zijn cel in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Een dag eerder was hij voor de rechtbank in Maastricht tot levenslang veroordeeld vanwege de moord op twee Marokkanen uit Venray.

Lees hier eerdere berichten over de Venrayse moordzaak en de zelfmoord van Lau Geeraets.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoon Lau Geeraets niet bij crematie vader
Lau Geeraets
Geeraets vroeg advocaat in afscheidsbrief om hoger beroep
Lau Geeraets schreef afscheidsbrief aan rechtbank
Motorclub No Surrender opent Venlose afdeling
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen