Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoon mishandelt moeder: arrestatieteam valt binnen

Geplaatst opdinsdag 9 juni 2020 - 18:58

Een minderjarige jongen heeft dinsdag in Maastricht zijn moeder mishandeld. Omdat de jongen weigerde de woning uit te gaan en hij messen bij zich had, is er een arrestatieteam binnengevallen.

De eerste melding kwam bij de hulpdiensten binnen om 15:45 uur vanuit de Czaar Peterstraat. De moeder belde zelf de hulpdiensten dat ze was mishandeld, maar dat ze hierbij niet gewond was geraakt. Dat laat de politie weten.

Video: Orange Media

Messen
Politie en ambulance kwamen naar de woning waar het incident zich voor had gedaan. De jongeman weigerde om naar buiten te komen. Hulpverleners zagen dat hij messen bij zich had. Daarop werd een arrestatieteam opgeroepen.

De situatie was rond 18:30 uur onder controle. De jongen is naar het politiebureau gebracht. Wat de achtergrond is van het incident wil de politie niet zeggen, dit in verband met de leeftijd van de jongen.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen