Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoon hoogbejaarde vrouw Oirsbeek zit voorlopig nog vast

Geplaatst opvrijdag 18 december 2015 - 16:54

De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van een hoogbejaarde vrouw in Oirsbeek blijft zeker tot maandag vastzitten.

Het gaat om de zoon van de vrouw.

Kist
Donderdag werd in een huis in Oirsbeek een kist gevonden met daarin een stoffelijk overschot. Onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) moet uitwijzen of het om de hoogbejaarde vrouw gaat.

Zoon
De vrouw woonde samen in het huis met haar 60-jarige zoon. Hij werd woensdagavond al aangehouden. Donderdag volgde het onderzoek in het huis. Buurtbewoners hadden de vrouw al jaren niet meer gezien.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoon verdwenen vrouw Oirsbeek vrijgelaten
Kist uit woning Oirsbeek bevat lichaam
Politie zoekt langvermiste Oirsbeekse in eigen huis
Inbreker aangehouden door bewoner in Oirsbeek
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen