Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoon Chantal Janzen na ziekenhuisopname weer thuis

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 22:11

Het was even schrikken voor Chantal Janzen toen haar zoon James deze week moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Maar haar zoon is sinds zaterdag weer thuis, zo laat ze weten op Instagram.

Donderdag deelde de showbizzster uit Tegelen een foto met haar zoon op het ziekenhuisbed. "En dan ligt ineens deze lieve jongen aan het begin van z'n zomervakantie in het ziekenhuis met 'n blindedarmontsteking."

Broers weer samen
Het welkomstcomité stond al klaar bij de terugkeer van zoon James in de Amsterdamse woning van Janzen. Chantals jongste zoon, Bobby, knuffelde zijn grote broer. "Deze jongetjes hebben elkaar gigantisch gemist", schrijft Janzen. "Vosje en Vetje zijn weer samen. Oftewel: James is weer thuis. (...) Wat was je stoer, Ratje".

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen