Aap Ernie ontsnapt: 'hij gaat er steeds weer vandoor'

Ringstaartmaki Ernie is ontsnapt. Het aapje is uit onverklaarbare wijze uit Zoo Parc Overloon verdwenen.

Zeldzame witte tijgers komen aan in Overloon

In het ZooParc Overloon zijn vrijdagmiddag twee witte tijgers aangekomen. De roofdieren zijn met een speciaal transport overgebracht uit Frankrijk.

Witte Tijger Dieren
Zoo Parc Overloon wil meer aantrekkelijke dieren

Zoo Parc Overloon moet meer dierentuin worden dan het al was. De nieuwe eigenaar Libéma wil meer 'aantrekkelijke' dieren in de zoo.

Tijger Dierentuin
Libéma investeert een miljoen euro in Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon krijgt nieuwe dieren en een flinke opknapbeurt. De nieuwe eigenaar Libéma investeert een miljoen euro in de dierentuin.

Otter Otters Dieren
Failliet Zoo Parc Overloon blijft open na overname

Zoo Parc Overloon blijft open. De curator van de failliete dierenparken Zoo Parc Overloon, Aqua Zoo Friesland en Dierenpark Wissel in Epe heeft een koper gevonden: Libéma.

Vrijwilligers in actie voor Zoo Parc Overloon

De vijftien vrijwilligers van het deze week failliet verklaarde Zoo Parc in Overloon komen dit weekeinde in actie.

Kopers in de rij voor failliet Zoo Parc Overloon

De kopers staan in de rij voor de drie dierenparken van Zodiac Zoos. De eigenaar van onder andere Zoo Parc Overloon werd maandag failliet verklaard.

Otter Otters Dieren
Zoo Parc Overloon is failliet

De eigenaar van dierentuin Zoo Parc in Overloon is failliet. De rechtbank in Arnhem heeft het faillissement maandag uitgesproken.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!