Aap Ernie ontsnapt: 'hij gaat er steeds weer vandoor'

Ringstaartmaki Ernie is ontsnapt. Het aapje is uit onverklaarbare wijze uit Zoo Parc Overloon verdwenen.

Zeldzame witte tijgers komen aan in Overloon

In het ZooParc Overloon zijn vrijdagmiddag twee witte tijgers aangekomen. De roofdieren zijn met een speciaal transport overgebracht uit Frankrijk.

Witte Tijger Dieren
Zoo Parc Overloon wil meer aantrekkelijke dieren

Zoo Parc Overloon moet meer dierentuin worden dan het al was. De nieuwe eigenaar Libéma wil meer 'aantrekkelijke' dieren in de zoo.

Tijger Dierentuin
Libéma investeert een miljoen euro in Zoo Parc Overloon

Zoo Parc Overloon krijgt nieuwe dieren en een flinke opknapbeurt. De nieuwe eigenaar Libéma investeert een miljoen euro in de dierentuin.

Otter Otters Dieren
Failliet Zoo Parc Overloon blijft open na overname

Zoo Parc Overloon blijft open. De curator van de failliete dierenparken Zoo Parc Overloon, Aqua Zoo Friesland en Dierenpark Wissel in Epe heeft een koper gevonden: Libéma.

Vrijwilligers in actie voor Zoo Parc Overloon

De vijftien vrijwilligers van het deze week failliet verklaarde Zoo Parc in Overloon komen dit weekeinde in actie.

Kopers in de rij voor failliet Zoo Parc Overloon

De kopers staan in de rij voor de drie dierenparken van Zodiac Zoos. De eigenaar van onder andere Zoo Parc Overloon werd maandag failliet verklaard.

Otter Otters Dieren
Zoo Parc Overloon is failliet

De eigenaar van dierentuin Zoo Parc in Overloon is failliet. De rechtbank in Arnhem heeft het faillissement maandag uitgesproken.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!