Overslaan en naar de inhoud gaan

Zonnig lenteweer: temperatuur gaat flink stijgen

Geplaatst opvrijdag 24 maart 2017 - 10:37

Zet de barbecue maar alvast klaar. Vanaf volgende week gaat de temperatuur flink omhoog.

Volgens Meteo Limburg kan het zelfs 20 graden worden.

Terras
We moeten wel nog even geduld hebben tot na het weekend. Vanaf volgende week maandag stijgt het kwik. Donderdag wordt het volgens Meteo Limburg zelfs ruim 20 graden. Ideaal weer om op het terras te vertoeven of lekker lui in de tuinstoel te zitten terwijl op de barbecue vlees wordt gegrild.

Vorst
Hoewel de temperaturen overdag lekker zijn, kan het 's ochtends nog aardig fris zijn. Tijdens de heldere nachten is er in het begin van de week nog lichte vorst aan de grond.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zonovergoten zondag: Een recordwarme 8 april
Lenteachtig einde februari, bewolkte carnaval op komst
Zomerzon: Eerste tropische dag van het jaar in Limburg
Het wordt weer tropisch warm in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen