Zaterdag zomers warm, zondag tropisch

Het wordt een prachtig, zomers weekend. Zaterdag kan het 27 graden worden, zondag lopen de temperaturen op tot 30 graden, lokaal zelfs tot 32 graden.

Vrolijk zonnig Pasen: warmste sinds 2011

Chocolade paaseieren verstoppen op eerste paasdag is niet aan te raden, want het warme weer zal ze snel laten smelten. Het wordt namelijk de warmste Pasen sinds 2011.

Video: Limburg geniet van mooie lentedag

Het is een prachtige lentedag en veel Limburgers genieten van het weer.

Zondag wordt een mooie lentedag!

Zet je wandelschoenen klaar, spring de fiets op of zet alvast een flesje rosé in de koeling. Het wordt een mooie lentedag!

Stralend jaar voor Noord- en Midden-Limburg

Noord- en Midden-Limburg gaat dit jaar de boeken in als recordzonnig.

Zomers weer van korte duur, onweer op komst

Zonnebrillen in de aanslag, want het wordt woensdag zomers warm.

Lente Zomer Zon Natuur
Lenteweer blijft nog even: hele week warmer dan normaal

Afgelopen zondag was een recordwarme zondag; de temperatuur in Limburg steeg tot 24 graden. Ook deze week zal het warmer zijn dan normaal.

Geen witte of groene maar af en toe blauwe Kerst

Een witte kerst dit jaar is uit den boze, maar op eerste kerstdag zal de zon zich weer eens laten zien.

Lente Maastricht Stadspark
Temperatuur schiet dit weekend weer flink omhoog

Na een aantal minder zonnige lentedagen, schiet de temperatuur komend weekend weer omhoog.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten