Overslaan en naar de inhoud gaan

Zonnestudio op slot na vondst hennepplanten en drugs

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 14:06

Een zonnestudio in Brunssum moet één jaar de deuren sluiten, omdat in het pand een hennepplantage en harddrugs werden gevonden.

Dat meldt de gemeente Brunssum.

Sluiting
In de zonnestudio aan de Rumpenerstraat stonden 217 planten. Ook werd een onbekende hoeveelheid harddrugs gevonden. Op grond van het Damoclesbeleid is een burgemeester bevoegd om een pand voor bepaalde tijd te sluiten als er bijvoorbeeld een hennepplantage is gevonden. Burgemeester Wilma van der Rijt vond één jaar sluiting gepast voor deze vondst.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen