hennep hennepplantage wiet wietplantage drugs (stock)_HD

Brunssumse zonnestudio definitief jaar dicht na hennepvondst

Een zonnestudio in Brunssum blijft definitief een jaar op slot na de vondst van een hennepplantage en harddrugs.

zonnestudio
Zonnestudio op slot na vondst hennepplanten en drugs

Een zonnestudio in Brunssum moet één jaar de deuren sluiten, omdat in het pand een hennepplantage en harddrugs werden gevonden.

Explosie zonnestudio: verdachte aangehouden

De politie heeft een verdachte aangehouden die iets te maken zou hebben met een explosie in een zonnestudio in Brunssum, in november vorig jaar.

Explosie in zonnestudio: duizend euro voor gouden tip

De eigenaren van een zonnestudio in Brunssum zijn vorige week opgeschrikt door een explosie en een poging tot inbraak. Ze hebben een beloning van duizend euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Flinke brand in zonnestudio Maastricht

In een zonnestudio aan de Einsteinstraat in Maastricht is brand uitgebroken.

Veel rookschade na brand in nieuwe zonnestudio

In Herkenbosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag brand gewoed in een zonnestudio.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten