Overslaan en naar de inhoud gaan

Zonnebril met handtekening Bruno Mars onder de hamer

Geplaatst opmaandag 23 juli 2018 - 12:35

Een in Hulsberg gemaakte zonnebril, gesigneerd door Bruno Mars en band The Editors, wordt geveild voor het goede doel.

Nog tot en met zondagavond 20:00 uur kan er via een online-veiling worden geboden op de zonnebril. Het geld gaat naar de stichting Hartekind. De organisatie zet zich in voor kinderen met ernstig hartfalen.

Levensgevaarlijke hartafwijking
De houten bril is gemaakt door Gerd Booten uit Hulsberg. Hij kwam op het idee om de opbrengst aan de organisatie te doneren door een bevriend Limburgs stel dat binnenkort bevalt van een kind met een levensgevaarlijke hartafwijking.

Pinkpop
Popartiesten als Elton John en Blaudzun dragen al brillen die door Booten zijn ontworpen. De bril die zondag onder de hamer gaat, heeft hij tijdens Pinkpop backstage laten signeren.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen