Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerweer laat nog even op zich wachten

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 9:00

Het echte zomerweer laat nog even op zich wachten. Deze week blijft het wisselvallig en iets kouder dan normaal. Voor Limburgse vakantiegangers zijn de vooruitzichten gunstig. Vanaf komend weekend wordt het waarschijnlijk zonniger.

Zoals het er nu uit ziet, nadert in het weekend een hogedrukgebied waardoor het droog en zonniger wordt. Meteo Limburg verwacht dat het volgende week geleidelijk warmer wordt.

Wisselvallig
Deze week kent nog een grillig verloop: de ene dag is het zwaar bewolkt met af en toe regen, de andere dag wisselen zon en buien elkaar af. Maandag wordt het in Limburg maximaal zo'n 19 à 20 graden en waait het nog flink.

Later in de week wordt de lucht vochtiger. Dat gaat gepaard met veel bewolking. Perioden met regen worden afgewisseld door droge perioden, met slechts af en toe zonneschijn.

Lees de uitgebreide weersvooruitzichten voor Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen