stock lente

De klok gaat weer vooruit, de zomertijd gaat in

In deze coronacrisis zou je het bijna vergeten, maar: de zomertijd gaat weer in. In de nacht van zaterdag op zondag gaat de klok om 02:00 uur een uur vooruit naar 03:00 uur. Dat betekent: een uurtje minder slaap dit weekend.

Weer lente
Weekendweer: van 15 graden naar kans op natte sneeuw

Het weekend begint aangenaam zacht, maar zondag kan Limburg zich opmaken voor een frisse dag met kans op natte sneeuw en hagel.

Goed nieuws voor grensregio Limburg: EU tegen tijdkeuze

Het plan om volgend jaar een einde te maken aan het halfjaarlijkse verzetten van de klok krijgt geen instemming van de EU-landen. En dat is goed nieuws voor Limburg als grensregio.

Help! Hebben we straks nog wel dezelfde tijd als de buren?

Er wordt volop discussie gevoerd over het afschaffen van de zomer- en wintertijd.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV