Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zomerse temperaturen in aantocht deze herfstvakantie

Geplaatst opdonderdag 12 oktober 2017 - 7:33

Dat er qua weer een heerlijk weekend aankomt meldden we al eerder, maar dat we zondag zelfs zomerse temperaturen kunnen verwachten hadden we een paar dagen geleden niet durven dromen.

Toch houdt Meteo Limburg er rekening me dat de thermometer in de provincie zondag lokaal de 25 graden aantikt. En de vooruitzichten laten voor maandag net zo'n zonnige, warme dag zien.

Herfstvakantie
Met ook dinsdag en woensdag naar verwachting temperaturen van boven de twintig graden lijken we dus een herfstvakantie tegemoet te gaan die qua weer absoluut niet onderdoet voor de teleurstellende zomer.

Doorbijten
Donderdag moeten we nog even doorbijten. Het wordt niet warmer dan een graad of 17, met af en toe een bui. Ook de vrijdag begint grijs, maar tegen de tijd dat de vrijdagmiddag echt begint te kriebelen barst ook het terrasweer los.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen