Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomers weer van korte duur, onweer op komst

Geplaatst opwoensdag 6 juni 2018 - 8:31

Zonnebrillen in de aanslag, want het wordt woensdag zomers warm.

De temperatuur kan volgens Meteo Limburg oplopen tot 29 graden.

Zonnig en droog
Het is woensdag overwegend zonnig, maar in de loop van de middag gaat de bewolking toenemen en ontstaan er stapelwolken. Wel blijft het in de hele provincie droog.

Benauwd
Dit in tegenstelling tot donderdag. De temperatuur gaat die dag snel stijgen tot maximaal 30 graden en het wordt erg benauwd. In de loop van de dag is er kans op onweer en hagel. Dit brengt richting het weekend verkoeling met zich mee. Dan wordt het nog zo'n 20 graden.

Kijk voor de complete weersverwachting op 1limburg.nl/weer

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen