Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomers vastelaovend festival met Beppie en Tony Junior

Geplaatst opwoensdag 30 juni 2021 - 12:28

De organisatie van het Vastelaovend Festival heeft woensdag laten weten dat onder andere Beppie Kraft en Tony Junior op zullen treden op het Vastelaovend Inhaal Festival.

Dat staat gepland op 14 en 15 augustus. Het zal plaatsvinden op de Roda Boulevard in Kerkrade.

Frans Theunisz
Volgens de organisatie is carnaval 2.0 het motto. Naast Beppie treden ook DJ Adaro, Big Benny, Danny Pouwels, Def Rhymz, Dieter Koblenz, Frans Theunisz, Jebroer, Mental Theo, Mr. Polska, Otto Wunderbar en Outsiders op.

Om toegang te krijgen tot het festival heb je waarschijnlijk een negatief testresultaat nodig. 'Het is nog onduidelijk of deze maatregel ook van toepassing is op het Vastelaovend Festival of dat er tegen die tijd wellicht nóg minder maatregelen zullen zijn', zo schrijft de organisatie.

Lees ook: Tsunami aan zomercarnavals in aantocht

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen