Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomers vastelaovend festival met Beppie en Tony Junior

Geplaatst opwoensdag 30 juni 2021 - 12:28

De organisatie van het Vastelaovend Festival heeft woensdag laten weten dat onder andere Beppie Kraft en Tony Junior op zullen treden op het Vastelaovend Inhaal Festival.

Dat staat gepland op 14 en 15 augustus. Het zal plaatsvinden op de Roda Boulevard in Kerkrade.

Frans Theunisz
Volgens de organisatie is carnaval 2.0 het motto. Naast Beppie treden ook DJ Adaro, Big Benny, Danny Pouwels, Def Rhymz, Dieter Koblenz, Frans Theunisz, Jebroer, Mental Theo, Mr. Polska, Otto Wunderbar en Outsiders op.

Om toegang te krijgen tot het festival heb je waarschijnlijk een negatief testresultaat nodig. 'Het is nog onduidelijk of deze maatregel ook van toepassing is op het Vastelaovend Festival of dat er tegen die tijd wellicht nóg minder maatregelen zullen zijn', zo schrijft de organisatie.

Lees ook: Tsunami aan zomercarnavals in aantocht

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen