Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest Venlo treft maatregelen tegen noodweer

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 10:51

Het Zomerparkfeest in Venlo treft maatregelen tegen de verwachte regen- en onweersbuien die vrijdag over Limburg trekken.

Zo wordt de Middag van het Sentiment, een middag voor oudere festivalgangers, naar de tent verplaatst. Volgens de organisatie worden er verder nog geen wijzigingen doorgevoerd.

Onweer
De verwachting is dat het in de loop van de middag flink gaat regenen en onweren. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Normaal vindt de Middag van het Sentiment altijd in de buitenlucht plaats. Door het event naar de tent te verplaatsen, wil het festival voorkomen dat het feestje in het water valt. De Volendamse grootheden Jan Keizer en Anny Schilder, die vroeger furore maakten met BZN, geven een otpreden in de tent.

Lees ook: Flinke regen- en onweersbuien op komst in Limburg

120 acts
Het Zomerparkfeest in het Julianapark is gratis toegankelijk en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Het evenement is donderdag van start gegaan en duurt nog tot en met zondag. In totaal zijn er 120 acts te bekijken. Festivalgangers kunnen onder anderen genieten van optredens van Nielson, Davina Michelle, Ronnie Flex & Deuxperience, Vintage Troube, Kenny B en Lex Uiting

Lees ook: Zomerparkfeest maakt programma compleet

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen