Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest Venlo treft maatregelen tegen noodweer

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 10:51

Het Zomerparkfeest in Venlo treft maatregelen tegen de verwachte regen- en onweersbuien die vrijdag over Limburg trekken.

Zo wordt de Middag van het Sentiment, een middag voor oudere festivalgangers, naar de tent verplaatst. Volgens de organisatie worden er verder nog geen wijzigingen doorgevoerd.

Onweer
De verwachting is dat het in de loop van de middag flink gaat regenen en onweren. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Normaal vindt de Middag van het Sentiment altijd in de buitenlucht plaats. Door het event naar de tent te verplaatsen, wil het festival voorkomen dat het feestje in het water valt. De Volendamse grootheden Jan Keizer en Anny Schilder, die vroeger furore maakten met BZN, geven een otpreden in de tent.

Lees ook: Flinke regen- en onweersbuien op komst in Limburg

120 acts
Het Zomerparkfeest in het Julianapark is gratis toegankelijk en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Het evenement is donderdag van start gegaan en duurt nog tot en met zondag. In totaal zijn er 120 acts te bekijken. Festivalgangers kunnen onder anderen genieten van optredens van Nielson, Davina Michelle, Ronnie Flex & Deuxperience, Vintage Troube, Kenny B en Lex Uiting

Lees ook: Zomerparkfeest maakt programma compleet

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen