Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest Venlo treft maatregelen tegen noodweer

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 10:51

Het Zomerparkfeest in Venlo treft maatregelen tegen de verwachte regen- en onweersbuien die vrijdag over Limburg trekken.

Zo wordt de Middag van het Sentiment, een middag voor oudere festivalgangers, naar de tent verplaatst. Volgens de organisatie worden er verder nog geen wijzigingen doorgevoerd.

Onweer
De verwachting is dat het in de loop van de middag flink gaat regenen en onweren. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Normaal vindt de Middag van het Sentiment altijd in de buitenlucht plaats. Door het event naar de tent te verplaatsen, wil het festival voorkomen dat het feestje in het water valt. De Volendamse grootheden Jan Keizer en Anny Schilder, die vroeger furore maakten met BZN, geven een otpreden in de tent.

Lees ook: Flinke regen- en onweersbuien op komst in Limburg

120 acts
Het Zomerparkfeest in het Julianapark is gratis toegankelijk en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Het evenement is donderdag van start gegaan en duurt nog tot en met zondag. In totaal zijn er 120 acts te bekijken. Festivalgangers kunnen onder anderen genieten van optredens van Nielson, Davina Michelle, Ronnie Flex & Deuxperience, Vintage Troube, Kenny B en Lex Uiting

Lees ook: Zomerparkfeest maakt programma compleet

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen