Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest Venlo treft maatregelen tegen noodweer

Geplaatst opvrijdag 9 augustus 2019 - 10:51

Het Zomerparkfeest in Venlo treft maatregelen tegen de verwachte regen- en onweersbuien die vrijdag over Limburg trekken.

Zo wordt de Middag van het Sentiment, een middag voor oudere festivalgangers, naar de tent verplaatst. Volgens de organisatie worden er verder nog geen wijzigingen doorgevoerd.

Onweer
De verwachting is dat het in de loop van de middag flink gaat regenen en onweren. Het KNMI heeft code geel afgegeven. Normaal vindt de Middag van het Sentiment altijd in de buitenlucht plaats. Door het event naar de tent te verplaatsen, wil het festival voorkomen dat het feestje in het water valt. De Volendamse grootheden Jan Keizer en Anny Schilder, die vroeger furore maakten met BZN, geven een otpreden in de tent.

Lees ook: Flinke regen- en onweersbuien op komst in Limburg

120 acts
Het Zomerparkfeest in het Julianapark is gratis toegankelijk en trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Het evenement is donderdag van start gegaan en duurt nog tot en met zondag. In totaal zijn er 120 acts te bekijken. Festivalgangers kunnen onder anderen genieten van optredens van Nielson, Davina Michelle, Ronnie Flex & Deuxperience, Vintage Troube, Kenny B en Lex Uiting

Lees ook: Zomerparkfeest maakt programma compleet

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen