Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest in Venlo gaat dit jaar wel door

Geplaatst opdonderdag 20 mei 2021 - 12:36

Het Zomerparkfeest in Venlo gaat dit jaar wel door. De organisatie werkt verschillende scenario's uit om snel in te kunnen spelen op veranderende coronamaatregelen.

Dat heeft de organisatie van het festival donderdag met een video bekendgemaakt via social media.

Veel vraagtekens
Hoe en wat er precies mogelijk is, is nog niet duidelijk. Maar de boodschap is helder: het feest gaat door. "Net als jullie weten wij een heleboel dingen nog niet. Misschien zijn er nog allerlei beperkingen eind augustus vanwege corona, maar misschien valt het ook wel mee", stelt de organisatie.

Daarom wordt er momenteel hard gewerkt aan meerdere scenario's om snel in te kunnen spelen op de coronamaatregelen die eind augustus nog van kracht zijn.

Same Oet, Same Toes
Vorig jaar ging het Zomerparkfeest vanwege de coronamaatregelen niet door. Het houden van anderhalve meter tussen bezoekers was volgens de organisatie ondoenlijk. En met alle onzekerheden die er waren, werd er toen voor gekozen om alles te cancelen. In plaats daarvan was er 'Same Oet, Same Toes', waarbij optredens gratis te bekijken waren via social media en Omroep Venlo.

Lees ook: Same oet, Same Toes vervangt festivalzomer Venlo

Het festival in het Julianapark in Venlo staat gepland voor 26 tot en met 29 augustus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen