Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest in Venlo gaat definitief niet door

Geplaatst opmaandag 2 augustus 2021 - 13:37

Het Zomerparkfeest in Venlo gaat definitief niet door. Het festival zou plaatsvinden van 26 tot en met 29 augustus.

Dat laat de organisatie maandag weten. "Verdrietig nieuws vanuit Den Haag, Zomerparkfeest kan dit jaar opnieuw niet doorgaan", aldus de organisatie op Facebook.

Verwachtingen
"Normaal vragen we onze bezoekers niks te verwachten als jullie naar Zomerparkfeest komen, omdat alles leuker is zonder verwachtingen. Dat je weer geen festival kan verwachten, hadden wij ook niet gedacht", schrijft de organisatie.

Demissionair premier Mark Rutte maakte maandag bekend dat eendaagse evenementen na 13 augustus door kunnen gaan, maar alleen onder strikte voorwaarden.

750 deelnemers
"Er mogen niet meer dan 750 deelnemers aanwezig zijn en het evenement mag alleen in open lucht plaatsvinden. Of in een tent die aan vier zijden open is. Ook moeten bezoekers gevaccineerd zijn, corona hebben doorgemaakt of een negatieve testuitslag hebben", laat Rutte weten.

Liefde
De organisatie van het festival geeft aan altijd goede moed te hebben gehouden. "Helaas zullen we al deze energie tot de volgende editie moeten bewaren. De liefde en steun die we de afgelopen maanden hebben ontvangen van vrijwilligers, sponsors, Vrienden, subsidiënten en last but not least van jullie allemaal, heeft ons enorm geholpen wendbaar en positief te blijven. We zien jullie volgend jaar weer."

Lees ook: Nog geen duidelijkheid over doorgaan Zomerparkfeest Venlo

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen