Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest publiceert eerste 60 namen

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 7:58

Het Zomerparkfeest in Venlo heeft donderdag de eerste 60 namen van de programmering bekendgemaakt.

Headliner van het gratis festival is Ronnie Flex & Deuxperience. Andere grotere namen zijn Kenny B, Vintage Trouble, Laurence Jones en Judy Blank. Ook Venlonaar Lex Uiting maakt zijn opwachting.

Snelle
In de line up vallen verder de namen op van opkomende bands voor het jongere publiek, zoals Snelle en The Boy Next Door.

Dans en theater
Het Maastrichtse dansgezelschap SALLY zorgt voor andersoortig vertier. Ook aan de allerjongsten is gedacht. Voor hen is er onder andere theatereducatie, met Kikker Zingt En Leest Voor.

Venlo staat dit jaar van 8 tot en met 11 augustus in het teken van het Zomerparkfeest.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen