Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomerparkfeest gaat tot 06:00 uur door in Grenswerk

Geplaatst opdonderdag 16 juli 2015 - 12:25

Het Zomerparkfeest in Venlo stopt dit jaar op vrijdag en zaterdag niet om 01:00 uur, maar programmeert door tot 06:00 uur 's morgens.

Het gratis festival verplaatst zich vanaf 00:30 uur naar poppodium Grenswerk.

Grenswerk
Op de vrijdag zorgen BobbyFresh, The Voyagers, Moksi en David Ghetto voor de muziek. Een dag later is het de beurt aan Amph, Obscurist, Ekman live, Tripeo en Pam vs. Max.

Grote namen
Het Zomerparkfeest is dit jaar van 20 tot en met 23 augustus in het Julianapark. Grootste publiekstrekkers zijn dit jaar Douwe Bob, Jett Rebel, Kovacs en Afterpartees.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Veertig nieuwe namen voor Zomerparkfeest Venlo
Jett Rebel en Kovacs op Zomerparkfeest in Venlo
Zomerparkfeest Venlo strikt Douwe Bob
Lex Uiting maakt Limburgse versie van Sweet Sunshine
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen