afbeelding persbericht - niet nogmaals gebruiken

Deel muziekacts Zomerparkfeest toch te beleven in Venlo

Een deel van de artiesten die aankomende weekend eigenlijk op het Zomerparkfeest zou staan, treedt - ondanks de afgelasting van het evenement - toch op. De optredens worden verplaatst naar het terras van Aan de waterkant.

Zomerparkfeest Venlo 2019
Zomerparkfeest in Venlo gaat definitief niet door

Het Zomerparkfeest in Venlo gaat definitief niet door. Het festival zou plaatsvinden van 26 tot en met 29 augustus.

Zomerparkfeest Venlo 2019
Zomerparkfeest in Venlo gaat dit jaar wel door

Het Zomerparkfeest in Venlo gaat dit jaar wel door. De organisatie werkt verschillende scenario's uit om snel in te kunnen spelen op veranderende coronamaatregelen.

Pinkpop 2019 Wesley van Bree
Grote onzekerheid bij festivalorganisaties voor volgend jaar

Kunnen we volgend jaar weer massaal optredens en festivals bezoeken? Limburgse festivalorganisaties houden de ontwikkelingen rondom coronavaccins nauwlettend in de gaten. Achter de schermen werken ze aan de edities voor 2021, maar onzekerheid blijft troef.

Zomerparkfeest Venlo
Zomerparkfeest Venlo verzekerd van provinciale subsidie

Het Zomerparkfeest in Venlo heeft zich voor de komende jaren verzekerd van een provinciale subsidie. De komende vier jaar mag het gratis toegankelijke festival 378.000 euro bijschrijven.

Same oet, same thoes
Doe-het-zelf-festival in Venlo

Same oét, Same thoés is een doe-het-zelf-festival dat een festivalloze zomer en de Venlose Zomerparkfeesten moet doen vergeten.

Zomerparkfeest Venlo 2019
Same oet, Same Toes vervangt festivalzomer Venlo

Met Same Oet, Same Toes wordt in Venlo geprobeerd om toch nog iets van de mislukte festivalzomer te maken.

Video: recordaantal bezoekers Zomerparkfeest

Zondagavond werd het Zomerparkfeest in Venlo afgesloten. Het was de laatste van vier dagen feest in de stad.

Storm op zee: artiest schrapt optreden Zomerparkfeest

Een Indiase band die zaterdagavond zou optreden op het Zomerparkfeest in Venlo heeft het optreden moeten annuleren.

Zomerparkfeest Venlo treft maatregelen tegen noodweer

Het Zomerparkfeest in Venlo treft maatregelen tegen de verwachte regen- en onweersbuien die vrijdag over Limburg trekken.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten