Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomermarkt Horst afgelast vanwege extreme warmte

Geplaatst opdonderdag 26 juli 2018 - 7:55

Vanwege de extreme warmte heeft de organisatie de Zomermarkt die donderdag in het centrum van Horst zou plaatsvinden, afgelast.

"Het is niet mogelijk om met deze temperaturen op verantwoorde wijze de zomermarkt doorgang te laten vinden", schrijft de organisatie op Facebook.

37 graden
Volgens Meteo Limburg loopt de temperatuur donderdag op tot zo'n 36 à 37 graden. Het wordt drukkend warm. In de namiddag en avond is er door de hitte kans op een lokale onweersbui. Verheug je er alleen niet op, want de meeste plaatsen houden het waarschijnlijk droog. Rond middernacht zal het nog (ruim) 25 graden zijn. Ook vrijdag wordt het bloedheet, met zo'n 36 à 37 graden. Lees de uitgebreide weersvooruitzichten voor Limburg.

De volgende zomermarkt in Horst staat gepland voor donderdag 2 augustus.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen