Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zomer 2018 heet én lang: volgende week 28 graden

Geplaatst opwoensdag 12 september 2018 - 11:27

Dat de zomer van 2018 heet was weten we al, maar het lijkt er ook op dat het een lange zomer wordt.

Volgende week, in de tweede helft van herfstmaand september, verwacht Meteo Limburg dat de temperatuur oploopt tot boven de 25 graden.

Zomerjurkje
Dinsdag kan de temperatuur zelfs oplopen tot 28 graden, warm genoeg voor een korte broek of zomerjurkje. De Indian Summer begint zondag, al haalt de thermometer de zomerse grens van 25 graden dan waarschijnlijk nog niet. Dit jaar hebben we sinds april kunnen genieten van zomers weer.

Herfst
Maar eer het zover is, zullen we nog merken dat de metereologische herfst toch al is begonnen. Woensdag wordt het in de loop van de middag bewolkt en regenachtig, en koelt het af tot een graaf of 17 aan het eind van de middag.

Ook donderdag, vrijdag en zaterdag wordt niet warmer dan 20 graden. Donderdag wordt er nog regen verwacht, de dagen daarna nemen de buien weer af.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1Limburg.nl/weer

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen