Regen onweer storm 2014 Swalmen

Zomer lijkt op zijn einde: komende tijd koel en nat

We werden de afgelopen dagen verwend met zomerse temperaturen, maar de eerste helft van september wordt koeler en ook natter.

Temperatuur daalt, derde hittegolf voorbij

De temperaturen zijn donderdagmiddag in Limburg net onder de 25 graden gebleven en daardoor is de derde hittegolf van deze extreme zomer ten einde.

Derde hittegolf van dit jaar: hele week warm

Na een warm weekend, blijft het ook deze week tropisch warm. Het wordt maandag 31 tot 33 graden en dit betekent dat onder andere bij het KNMI-weerstation Arcen officieel sprake is van een hittegolf.

Hitteplan van kracht: bekijk hier hoe warm het nu is

Wegens de verwachte hoge temperaturen stelt het RIVM zaterdag weer het Nationaal Hitteplan in voor heel Nederland.

Zomertemperaturen keren terug: zwembroek kan weer aan

Na een koele week met regen keert de zomer deze week weer helemaal terug.

Wisselvallig zomerweer: kans op onweersbuien met hagel

Het warme zomerweer is even opgeschort, de komende week gaat het niet warmer worden dan normaal. Ook kunnen er maandag enkele onweersbuien met hagel en windvlagen over de provincie trekken.

Flinke regen- en onweersbuien op komst in Limburg

Wie een zonnig begin van het weekend verwacht, komt helaas bedrogen uit. Het weekend wordt ingeluid met forse onweersbuien die vrijdag over Limburg trekken.

Wisselvallig eerste weekend augustus: regen en zon

Het eerste augustusweekend begint wisselvallig: zaterdag kan er in de ochtend af en toe wat lichte regen of motregen vallen. Zondag wordt het beter met opklaringen en een temperatuur van ongeveer 25 graden.

Lees terug: Noodweer trekt over Limburg na hete dag

Limburg beleefde vrijdag opnieuw een extreem hete dag. Vlak voor de avond kwam er verkoeling in Zuid-Limburg door forse onweersbuien, die ook veel schade veroorzaakten.

stock zon zomer zonnebril hittegolf
Tropische dag met mogelijk 40 graden

Limburg maakt zich opnieuw op voor een tropische dag. Donderdag wordt het nog heter dan de afgelopen dagen; de magische grens van 40 graden kan overschreden worden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!