Robin Frijns DTM Zolder

Video: Cruciaal DTM-weekend eindigt voor Frijns in mineur

Robin Frijns begon het tweede DTM-weekend op het Belgische circuit van Zolder als kanshebber op de eindzege in het kampioenschap. Door een crash op zondag zijn die kansen echter enorm geslonken.

Robin Frijns DTM
Getorpedeerde Frijns ziet titelkansen in DTM verdampen

Robin Frijns lijkt de eindzege in de DTM uit zijn hoofd te kunnen zetten. In de zondagrace op het Belgische Zolder werd hij het slachtoffer van een onbesuisde actie van Jonathan Aberdein.

Robin Frijns DTM Zolder
Frijns pakt belangrijke tweede plek in zaterdagrace Zolder

Robin Frijns maakt nog volop kans op de eindzege in het DTM-kampioenschap. Hij werd zaterdag in België tweede op het circuit van Zolder, achter de nieuwe klassementsleider René Rast.

Robin Frijns Nürburgring
Frijns valt uit na crash bij DTM-race op Zolder

Robin Frijns is in de tweede race van het DTM-weekend op het circuit van Zolder na een crash uitgevallen.

Robin Frijns DTM
Robin Frijns tweede in eerste DTM-race op Zolder

Robin Frijns is in de eerste race van het DTM-weekend op het circuit van Zolder als tweede geëindigd. Hij kwam 18 seconden na René Rast over de streep.

Robin Frijns DTM
Robin Frijns 'zeer optimistisch' in aanloop naar Zolder

Coureur Robin Frijns is in een hevige strijd verwikkeld om de titel in de DTM. De Maastrichtenaar ziet kansen in de komende vier races, die stuk voor stuk op het circuit van Zolder ín België verreden worden.

Hete kachelpijp veroorzaakt brand in manege

Een manege in Belfeld is dinsdagavond getroffen door een brand.

De Porsche van autocoureur Xavier Maassen
Twee podiumplaatsen voor Xavier Maassen in Zolder

Xavier Maassen heeft op het circuit van Zolder in beide races in de Porsche GT 3 Cup Challenge Benelux een podiumplaats behaald.

Veel rookontwikkeling bij uitslaande brand op zolderkamer

Op een zolderkamer in Sittard heeft in de nacht van maandag op dinsdag een uitslaande brand gewoed.

Frijns ook vijfde in tweede Blancpain-race Zolder

Robin Frijns en Stuart Leonard hebben in de tweede race van de Blancpain GT Series Sprint Cup op het circuit van Zolder opnieuw een vijfde plaats behaald.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten