Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

ZOKS Festival grijpt niet langer in oude doos

Geplaatst opdinsdag 21 maart 2017 - 7:25

Het ZOKS Festival slaat een nieuwe weg in.

De voorbije jaren programmeerde het festival in Blerick ook altijd een grote naam uit de oude doos, zoals The Sweet, 10CC of Level 42. Maar die tijd is voorbij, maakte de organisatie dinsdagochtend bekend.

Eigentijds
Op het affiche van dit jaar zullen eigentijdse artiesten prijken, van wie de eerste drie bekend zijn gemaakt: de Belgische zanger Milow, de Amerikaanse bluesrocker Popa Chubby en de Zuid-Afrikaans-Nederlandse zangeres Dilana Smith.

Gratis
Komende weken worden meer namen gepresenteerd. Het gratis toegankelijke ZOKS Festival wordt dit jaar voor de 31e keer gehouden, als altijd in het laatste weekend van juni. Dit jaar is dat op 23 en 24 juni. Plaats van handeling is het Lambertusplein in Blerick.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ZOKS haalt met The Sweet opnieuw oude rotten van stal
Level 42 op ZOKS-festival in Blerick
Arno Adams zittend op Zomerparkfeest vanwege epilepsie
Jett Rebel en De Jeugd van Tegenwoordig op Zomerparkfeest
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen