Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht vermiste hond Jaylee: 'Ik denk dat ze gestolen is'

Geplaatst opmaandag 4 september 2017 - 10:25

De grote zoektocht naar de in Venray vermiste hond Jaylee heeft vooralsnog niks opgeleverd.

"Ik weet bijna zeker dat iemand haar gestolen heeft", zegt Karin Boutsen.

Spoorloos
De drie jaar oude bordercollie van de Venrayse is sinds 9 augustus spoorloos. De vrouw was op haar erf aan de Overloonseweg aan het werken. Ze had op dat moment haar zes honden bij zich. Toen ze ging eten, merkte ze dat Jaylee er niet was.

Lees ook: Grote zoekactie naar spoorloos verdwenen hond Jaylee

Diefstal
"Mijn hond is nog steeds niet terug", zegt Boutsen. Het ongeruste baasje is er dan ook vrijwel zeker van dat iemand haar hond heeft gestolen. Dit omdat een kennis van Boutsen in Boxmeer volgens haar werd aangesproken door een 'Roemeense persoon'. "Ze vroegen haar of ze de hond wilde verkopen. De dag daarna probeerde diezelfde persoon de hond te stelen."

Volgens Boutsen willen mensen die honden dan voor de fokkerij gebruiken.

Jaylee.
Foto: WhatsApp 1Limburg

Paragnosten
Haar vermoeden dat Jaylee is gestolen, wordt gesterkt door paragnosten die hebben geholpen bij de zoektocht. "Volgens paragnosten is mijn hond mogelijk wel nog in Nederland. Ze zou in de grensstreek rond Venlo zitten." Boutsen geeft haar zoektocht niet op. "Ik blijf zoeken totdat ik weet waar Jaylee is."

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen