Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht Sittardenaar naar ware liefde Love Island voorbij

Geplaatst opdinsdag 29 oktober 2019 - 7:54

Het avontuur van de uit Sittard afkomstige Luca Derin in het programma 'Love Island' is voorbij. In het programma gaan mensen op zoek naar hun ware liefde.

In de finaleweek werd het koppel Luca en Gabriëlla weggestuurd door kijkersfavorieten Daniël en Floor, meldt RTL Boulevard.

In de war
De sfeer in de Spaanse villa was goed, maar daar kwam verandering in toen presentatrice Monica Geuze de deelnemers opnieuw koppelde. Een van de koppels moest vervolgens onmiddellijk naar huis.

Lees ook: Sittardenaar op zoek naar ware liefde in 'Love Island'

Favoriet
Deelnemer Daniël is favoriet bij de kijker. Daarom mocht hij met zijn partner Floor bepalen welk duo vertrekt. "De keuze is eigenlijk niet te doen", zegt hij. Uiteindelijk gaan ze voor de Sittardenaar en zijn Gabriëlla, omdat zij volgens hem 'de laatste tijd wat moeite hebben'.

Slim gespeeld
Voor het koppel en de andere deelnemers was het een onverwachte keuze. Het afscheid is dan ook emotioneel. "Ik had het niet zien aankomen", aldus Gabriëlla. "We waren een heel sterk koppel, ik denk dat het eigenlijk een beetje slim gespeeld is." Luca vertelt nooit ruzie te hebben gehad met haar.

Barman
De 22-jarige Sittardenaar is van Italiaanse en Turkse afkomst. Hij werkt als barman in een Italiaans restaurant. In 2018 werd hij derde in de Manhunt International, een internationale schoonheidsverkiezing voor mannen. Voor zijn deelname aan het programma liet hij weten op zoek te zijn naar een vrouw die hij aan zijn ouders kan voorstellen en met wie hij kan pronken.

Voor zich winnen
De deelnemers moeten in het programma koppels vormen en vervolgens veel tijd met elkaar doorbrengen. Ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld. Om in de race te blijven, moeten ze ook het publiek voor zich winnen. De kijkers bepalen welke deelnemers afvallen en welk koppel het sterkst is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen