Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht Sittardenaar naar ware liefde Love Island voorbij

Geplaatst opdinsdag 29 oktober 2019 - 7:54

Het avontuur van de uit Sittard afkomstige Luca Derin in het programma 'Love Island' is voorbij. In het programma gaan mensen op zoek naar hun ware liefde.

In de finaleweek werd het koppel Luca en Gabriëlla weggestuurd door kijkersfavorieten Daniël en Floor, meldt RTL Boulevard.

In de war
De sfeer in de Spaanse villa was goed, maar daar kwam verandering in toen presentatrice Monica Geuze de deelnemers opnieuw koppelde. Een van de koppels moest vervolgens onmiddellijk naar huis.

Lees ook: Sittardenaar op zoek naar ware liefde in 'Love Island'

Favoriet
Deelnemer Daniël is favoriet bij de kijker. Daarom mocht hij met zijn partner Floor bepalen welk duo vertrekt. "De keuze is eigenlijk niet te doen", zegt hij. Uiteindelijk gaan ze voor de Sittardenaar en zijn Gabriëlla, omdat zij volgens hem 'de laatste tijd wat moeite hebben'.

Slim gespeeld
Voor het koppel en de andere deelnemers was het een onverwachte keuze. Het afscheid is dan ook emotioneel. "Ik had het niet zien aankomen", aldus Gabriëlla. "We waren een heel sterk koppel, ik denk dat het eigenlijk een beetje slim gespeeld is." Luca vertelt nooit ruzie te hebben gehad met haar.

Barman
De 22-jarige Sittardenaar is van Italiaanse en Turkse afkomst. Hij werkt als barman in een Italiaans restaurant. In 2018 werd hij derde in de Manhunt International, een internationale schoonheidsverkiezing voor mannen. Voor zijn deelname aan het programma liet hij weten op zoek te zijn naar een vrouw die hij aan zijn ouders kan voorstellen en met wie hij kan pronken.

Voor zich winnen
De deelnemers moeten in het programma koppels vormen en vervolgens veel tijd met elkaar doorbrengen. Ze zitten wekenlang vast in een Spaanse villa en kunnen niet communiceren met de buitenwereld. Om in de race te blijven, moeten ze ook het publiek voor zich winnen. De kijkers bepalen welke deelnemers afvallen en welk koppel het sterkst is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen