Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Zoektocht naar verwarde man in legerpak in Weert

Geplaatst opzondag 22 oktober 2017 - 18:36

Agenten zochten zondag in de vooravond in Weert naar een verwarde man in legeruniform, die mogelijk gewapend was.

Daarbij is ook een politiehond ingezet. Vooral in de omgeving van het station werd er gezocht, maar tevergeefs. De man werd niet teruggevonden.

Ook werd op Burgernet een oproep geplaatst om uit te kijken naar de man. Hij is ongeveer twintig jaar oud, 1,80 meter lang en heeft blond haar. Daarbij wordt benadrukt om de man vooral niet zelf te benaderen, maar meteen 112 te bellen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen