Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar vermiste hond Zaza uitgebreid

Geplaatst opdinsdag 8 augustus 2017 - 8:24

De zoekactie naar de vermiste hond Zaza in Sittard is verder opgeschaald, nu er een spoor van het dier is gevonden.

Zaterdag verloor Eveline Maas de geadopteerde hond tijdens zijn eerste wandeling in Nederland.

Lees ook: Grote zoekactie naar vermiste hond in Sittard

Gedeeld
Toen ze hem niet meer kon vinden, richtte ze zich tot haar vrienden op Facebook. Niet geheel zonder succes: het bericht over de vermissing van Zaza is tot op heden ruim drieduizend keer gedeeld. Een vervolgbericht werd al door meer dan duizend mensen doorgeplaatst.

Puppy
Eveline grijpt alles aan om haar puppy, geboren in Thailand, terug te vinden. Zo kreeg ze al hulp van iemand met een infraroodcamera en is er een groep van twintig mensen door Sittard getrokken om het beestje te vinden. Daarnaast is er een speurhond ingezet. Deze lijkt een spoor te hebben gevonden.

Limbrichterveld
Het spoor stopt tussen twee flatgebouwen in de wijk Limbrichterveld, waardoor het vermoeden bestaat dat Zaza zich in die omgeving ophoudt of dat iemand de hond daar heeft meegenomen. Inmiddels heeft een paragnost zich ook over de zaak gebogen en deze schetst een vergelijkbaar beeld: de hond zou in dezelfde richting zijn gerend als waar het spoor vooralsnog doodloopt.

Eveline en haar vrienden houden ondertussen contact met plaatselijke dierenartsen, in de hoop dat Zaza daar opduikt. "We doen er echt alles aan", laat ze weten.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoekactie naar hond Zaza in Sittard
Vermiste hond na massale zoektocht terug bij baasje
Zoektocht vermiste hond Jaylee: 'Ik denk dat ze gestolen is'
Grote zoekactie naar vermiste hond in Sittard
Grote zoekactie naar spoorloos verdwenen hond Jaylee
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen