Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar ruiter zonder paard in Plasmolen

Geplaatst opwoensdag 10 oktober 2018 - 19:44

De politie heeft in Plasmolen woensdagavond gezocht naar een ruiter zonder paard.

In de hoop de paardenliefhebber te vinden is ook een Burgernetbericht verstuurd.

Opgetuigd
Aanleiding voor de zoektocht was een paard, dat woensdag even na 19:00 uur volledig opgetuigd met zadel, leidsels en stijgbeugels uit het bos kwam lopen, zonder ruiter op zijn rug. Het beest liep rond tussen de Muldershofweg en de Rijksweg N271.

Omdat de vrees bestond dat de ruiter was gevallen en gewond in het bos lag, werd een zoektocht opgestart. Uiteindelijk meldde de ruiter zich zelf bij de politie.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen