Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar mogelijke drenkeling in Maas levert niets op

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 7:48

De brandweer heeft maandagavond lang gezocht naar een vermoedelijke drenkeling in de Maas bij Blitterswijck. Die zoektocht leverde uiteindelijk niets op.

De brandweer kreeg rond 20:30 uur een melding dat er mogelijk iemand in het water zou kunnen liggen. De melder stond aan de zijde van Well en hoorde aan de kant van Blitterswijck hulpgeroep.

Lees ook: Hulpdiensten op zoek naar drenkeling Blitterswijck

Grote zoekactie
Na de melding werd meteen een grote zoekactie op poten gezet, waarbij de brandweer onder meer sonarboten en duikers inzette. Ook de politiehelikopter werd ingeschakeld om vanuit de lucht te zoeken. De scheepvaart werd tijdelijk gestremd.

Staken
Toen er na ruim 2,5 uur zoeken niemand was gevonden, werd de actie gestaakt. De politie wil de melding ophelderen en vraagt mogelijke getuigen zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen