Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar mogelijke drenkeling in Maas levert niets op

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 7:48

De brandweer heeft maandagavond lang gezocht naar een vermoedelijke drenkeling in de Maas bij Blitterswijck. Die zoektocht leverde uiteindelijk niets op.

De brandweer kreeg rond 20:30 uur een melding dat er mogelijk iemand in het water zou kunnen liggen. De melder stond aan de zijde van Well en hoorde aan de kant van Blitterswijck hulpgeroep.

Lees ook: Hulpdiensten op zoek naar drenkeling Blitterswijck

Grote zoekactie
Na de melding werd meteen een grote zoekactie op poten gezet, waarbij de brandweer onder meer sonarboten en duikers inzette. Ook de politiehelikopter werd ingeschakeld om vanuit de lucht te zoeken. De scheepvaart werd tijdelijk gestremd.

Staken
Toen er na ruim 2,5 uur zoeken niemand was gevonden, werd de actie gestaakt. De politie wil de melding ophelderen en vraagt mogelijke getuigen zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen