Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar mogelijke drenkeling in Maas levert niets op

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 7:48

De brandweer heeft maandagavond lang gezocht naar een vermoedelijke drenkeling in de Maas bij Blitterswijck. Die zoektocht leverde uiteindelijk niets op.

De brandweer kreeg rond 20:30 uur een melding dat er mogelijk iemand in het water zou kunnen liggen. De melder stond aan de zijde van Well en hoorde aan de kant van Blitterswijck hulpgeroep.

Lees ook: Hulpdiensten op zoek naar drenkeling Blitterswijck

Grote zoekactie
Na de melding werd meteen een grote zoekactie op poten gezet, waarbij de brandweer onder meer sonarboten en duikers inzette. Ook de politiehelikopter werd ingeschakeld om vanuit de lucht te zoeken. De scheepvaart werd tijdelijk gestremd.

Staken
Toen er na ruim 2,5 uur zoeken niemand was gevonden, werd de actie gestaakt. De politie wil de melding ophelderen en vraagt mogelijke getuigen zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen