Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar Flynn nog tevergeefs: 'Focus op goede afloop'

Geplaatst opzaterdag 4 januari 2020 - 18:48

Het bekijken van camerabeelden en het natrekken van tips heeft de politie nog niet bij de vermiste Flynn Posthumus gebracht.

Sinds de nieuwjaarsnacht ontbreekt ieder spoor van de Heerlenaar, die tijdens de jaarwisseling in Helmond was.

'Berichten delen en blijven zoeken'
Daarmee is de familie zaterdagnamiddag vooralsnog terug bij af. "De telefoon heeft nog een keer contact gemaakt met een zendmast, in de binnenstad, dus dat klopt met eerdere verklaringen", zegt vader John. "Maar we kunnen eigenlijk alleen maar berichten blijven delen en naar hem zoeken. We moeten ons focussen op een goede afloop."

Lees ook: Moeder vermiste Flynn: 'Ik ben vreselijk ongerust'

Binnenstad
De 24-jarige Heerlenaar vierde de jaarwisseling in Helmond. Hij was daar met een vriend. Op 1 januari verliet hij rond 4:00 uur een café in de Helmondse binnenstad. Flynn zou naar het huis van zijn vriend Kevin gaan, maar kwam daar uiteindelijk nooit aan.

Gebeld
"Ik liep tien minuten na hem de kroeg uit", zegt Kevin zaterdagavond in L1mburg Centraal. "Ik heb hem gebeld om hem in te halen, maar zijn telefoon was leeg. Dat is ook het laatste wat ik van Flynn vernomen heb."

Lees ook: Speurhond ingezet bij zoekactie vermiste Heerlenaar

Speurhonden
De politie blijft zoeken naar camerabeelden en getuigen. Zaterdagavond of zondag wordt er nog met speurhonden naar Flynn gezocht. Ook worden er flyers uitgedeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen