Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar Flynn nog tevergeefs: 'Focus op goede afloop'

Geplaatst opzaterdag 4 januari 2020 - 18:48

Het bekijken van camerabeelden en het natrekken van tips heeft de politie nog niet bij de vermiste Flynn Posthumus gebracht.

Sinds de nieuwjaarsnacht ontbreekt ieder spoor van de Heerlenaar, die tijdens de jaarwisseling in Helmond was.

'Berichten delen en blijven zoeken'
Daarmee is de familie zaterdagnamiddag vooralsnog terug bij af. "De telefoon heeft nog een keer contact gemaakt met een zendmast, in de binnenstad, dus dat klopt met eerdere verklaringen", zegt vader John. "Maar we kunnen eigenlijk alleen maar berichten blijven delen en naar hem zoeken. We moeten ons focussen op een goede afloop."

Lees ook: Moeder vermiste Flynn: 'Ik ben vreselijk ongerust'

Binnenstad
De 24-jarige Heerlenaar vierde de jaarwisseling in Helmond. Hij was daar met een vriend. Op 1 januari verliet hij rond 4:00 uur een café in de Helmondse binnenstad. Flynn zou naar het huis van zijn vriend Kevin gaan, maar kwam daar uiteindelijk nooit aan.

Gebeld
"Ik liep tien minuten na hem de kroeg uit", zegt Kevin zaterdagavond in L1mburg Centraal. "Ik heb hem gebeld om hem in te halen, maar zijn telefoon was leeg. Dat is ook het laatste wat ik van Flynn vernomen heb."

Lees ook: Speurhond ingezet bij zoekactie vermiste Heerlenaar

Speurhonden
De politie blijft zoeken naar camerabeelden en getuigen. Zaterdagavond of zondag wordt er nog met speurhonden naar Flynn gezocht. Ook worden er flyers uitgedeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen