Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar Flynn nog tevergeefs: 'Focus op goede afloop'

Geplaatst opzaterdag 4 januari 2020 - 18:48

Het bekijken van camerabeelden en het natrekken van tips heeft de politie nog niet bij de vermiste Flynn Posthumus gebracht.

Sinds de nieuwjaarsnacht ontbreekt ieder spoor van de Heerlenaar, die tijdens de jaarwisseling in Helmond was.

'Berichten delen en blijven zoeken'
Daarmee is de familie zaterdagnamiddag vooralsnog terug bij af. "De telefoon heeft nog een keer contact gemaakt met een zendmast, in de binnenstad, dus dat klopt met eerdere verklaringen", zegt vader John. "Maar we kunnen eigenlijk alleen maar berichten blijven delen en naar hem zoeken. We moeten ons focussen op een goede afloop."

Lees ook: Moeder vermiste Flynn: 'Ik ben vreselijk ongerust'

Binnenstad
De 24-jarige Heerlenaar vierde de jaarwisseling in Helmond. Hij was daar met een vriend. Op 1 januari verliet hij rond 4:00 uur een café in de Helmondse binnenstad. Flynn zou naar het huis van zijn vriend Kevin gaan, maar kwam daar uiteindelijk nooit aan.

Gebeld
"Ik liep tien minuten na hem de kroeg uit", zegt Kevin zaterdagavond in L1mburg Centraal. "Ik heb hem gebeld om hem in te halen, maar zijn telefoon was leeg. Dat is ook het laatste wat ik van Flynn vernomen heb."

Lees ook: Speurhond ingezet bij zoekactie vermiste Heerlenaar

Speurhonden
De politie blijft zoeken naar camerabeelden en getuigen. Zaterdagavond of zondag wordt er nog met speurhonden naar Flynn gezocht. Ook worden er flyers uitgedeeld.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen