Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar dronken inbreker in Venlo

Geplaatst opzaterdag 7 april 2018 - 9:06

Een dronken man heeft zaterdagmorgen geprobeerd in te breken in Venlo.

Op Burgernet verscheen een oproep van de politie om in de omgeving van de Maaskade uit te kijken naar de inbreker, die volgens de melding 'erg dronken' was. De man heeft mogelijk een snee in de arm, waarschijnlijk van de inbraakpoging.

De dronkenlap heeft donker haar en en zwart T-shirt. De politie waarschuwt verder dat de man mogelijk verward is, ongetwijfeld omdat hij flink in de olie is. Dankzij de oproep kon de verdachte later in de ochtend worden aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen