Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar dief: andere inbreker vastgeboeid aan hek

Geplaatst opvrijdag 5 november 2021 - 13:25

Vanwege een zoektocht naar een dief in Sittard moest de politie een andere inbreker die ze al had opgepakt, vrijdagochtend vastboeien aan een hek.

Een oplettende burger belde rond 7:30 uur de politie toen er iets niet pluis was bij een oud kantoorpand aan de Kleine Steeg.

Zakken met koper
Toen de agenten arriveerden konden ze een koperdief op heterdaad aanhouden. De dief had meerdere gevulde zakken met koper bij zich. Niet alleen dat, ook trof de politie inbrekerswerktuig aan.

Mogelijk tweede dief
De politie vermoedde dat er nog een tweede persoon in het gebouw bezig was met het stelen van koper. Omdat andere politiecollega's nog niet gearriveerd waren, moest de koperdief korte tijd aan een hek worden geboeid. Agenten doorzochten het pand, maar een tweede verdachte was nergens te bekennen.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen