Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar caravan na uitbranden bestelbus

Geplaatst opdonderdag 2 januari 2020 - 21:36

De politie speurt naar een caravan die samen met een busje gestolen is in Wijlre.

De bestelbus werd donderdag uitgebrand teruggevonden in het buitengebied bij Margraten, maar van de witte caravan ontbreekt ieder spoor.

Lees ook: Bestelbus met vermoedelijk drugsafval uitgebrand

Aangekoppeld
De politie laat op Facebook weten dat de caravan aan het busje was aangekoppeld op het moment dat boeven die stalen in Wijlre. Wanneer die diefstal plaatsvond, is niet bekendgemaakt.

Drugsafval
Het in de as gelegde busje werd donderdag rond 13:30 uur langs de Hoebesweg gevonden. Achterin bleken vaten met vermoedelijk drugsafval te liggen. Volgens een woordvoerder van de politie is het nog onduidelijk of de vaten gelekt hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen