Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht naar bewapende mannen in Roermond

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 21:28

Er wordt maandagavond in Roermond naar twee bewapende mannen gezocht.

Dat blijkt uit een Burgernetbericht. Het is onduidelijk wat het duo, dat in de wijk Donderberg gezocht wordt, op de kerfstok heeft.

Gemaskerd
De mannen zijn beide gemaskerd en dragen zwarte kleding. Naar schatting zijn ze ongeveer 1 meter 80 lang. Daarnaast hebben ze een schoudertas bij zich. De politie vermoedt dat het om twee relatief jonge verdachten gaat.

112 bellen
Omdat de mannen bewapend zijn, benadrukt de politie dat mensen het tweetal niet zelf moeten benaderen, maar 112 moeten bellen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen