Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoektocht Flynn gaat na aanwijzing speurhond door in water

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 17:03

De zoektocht naar de vermiste Flynn Posthumus is zondag voortgezet op en in het water rondom Helmond.

Een aanwijzing van een speurhond is reden om daar naar de 24-jarige Heerlenaar te zoeken.

Aanwijzingen
"Een speurhond gaf wel wat aanwijzingen, dus die worden nu onderzocht", vertelt Kevin van Veggel, vriend van Flynn. Hij was erbij in de nieuwjaarsnacht toen Flynn verdween en is sindsdien niet opgehouden met zoeken naar zijn vriend.

Boten
De familie heeft een particulier bedrijf ingeschakeld dat gespecialiseerd is in het opsporen van vermiste mensen. Het bedrijf heeft speurhonden ingezet en zoekt met boten in onder andere de Zuid-Willemsvaart bij Helmond.

Lees ook: Zoektocht naar Flynn nog tevergeefs: 'Focus op goede afloop'

Terug bij af
Flynn Posthumus is al vijf dagen spoorloos. Zaterdag bekeken familie en vrienden op het politiebureau Helmond camerabeelden en werden tips nagetrokken. Dit leverde niets op en bracht de familie weer terug bij af.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen