zoektocht Maas [2] - 11 jul 2021

Lichaam gevonden in Maas bij Milsbeek

In de Maas bij Milsbeek is een lichaam aangetroffen. Of het om de Duitse zwemmer gaat die sinds vrijdagavond vermist wordt, is nog niet bekend.

Zoektocht beroepsmilitair Jurgen Conings (21 mei 2021)
Laatste wapen Belgische militair Conings terecht

Belgische militairen hebben maandag het laatste wapen gevonden van militair Jürgen Conings. Het ging om een machinegeweer.

politie Tanja Groen zoektocht Heeze (15 jun 2021)
De Vries tempert hoop dat Tanja Groen wordt gevonden

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries tempert de verwachtingen bij de dinsdag in gang gezette nieuwe zoektocht naar Tanja Groen.

Inzetje Jurgen Conings in foto leger zoektocht (21 mei 2021)
Medicatie voor psychoses gevonden in rugzak Jürgen Conings

De rugzak die eerder deze week in de zoektocht naar Jürgen Conings is gevonden, is vrijwel zeker van de voortvluchtige militair. Behalve munitie en proviand zat er ook medicatie tegen psychoses in de tas.

Jurgen Conings (21 mei 2021)
Voortvluchtige Belgische militair nam 3000 euro op

De voortvluchtige militair Jurgen Conings uit Dilsen-Stokkem, net over de grens bij Grevenbicht, nam voor zijn verdwijning nog een groot geldbedrag op.

Nieuwe zoekactie Hoge Kempen naar Jurgen Conings (27 mei 2021)
België: 'Voortvluchtige Jurgen Conings nog in leven'

Het federale parket in België gaat er niet vanuit dat de voortvluchtige militair Jurgen Conings dood is.

Schaatser meldt zich na zoekactie in water Hegelsom
Schaatser meldt zich na zoekactie in water Hegelsom

De schaatser naar wie maandagmiddag in het water bij Hegelsom is gezocht, heeft zich bij de politie gemeld. Vanwege een onbeheerd achtergelaten fiets sloegen de hulpdiensten groot alarm.

image7
Zoektocht naar schaatser in water in Hegelsom gestaakt

De politie en brandweer zochten maandagmiddag naar een schaatser die mogelijk door het ijs is gezakt nabij de Sint Jorisweg in Hegelsom. Vanwege de invallende duisternis is de actie gestaakt.

Zoektocht in water naar verdachte geweldsincident (12 aug 2020)
Zoektocht in Maas naar verdachte geweldsincident

De politie en brandweer hebben in de nacht van dinsdag op woensdag in Tegelen gezocht naar een man die te water zou zijn geraakt.

Hond, Stafford
Hond gestolen: politie zoekt man met 'hippie-uiterlijk'

De politie is woensdagavond een zoektocht gestart naar iemand met een 'hippie-uiterlijk' die een hond zou hebben gestolen in het gehucht Gasthuis, bij Bemelen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten