Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoekactie naar Andy de Heus hervat, heeft de politie beet?

Geplaatst opdonderdag 18 februari 2016 - 10:21

De politie lijkt beet te hebben in de zoektocht naar sporen rondom de vermiste Andy de Heus uit Echt.

De zoektocht bij de visvijver in Stevensweert is donderdagochtend hervat met experts van het Forensisch Instituut.

Zoekactie
Sinds dinsdagochtend wordt er gezocht bij een visvijver. Woensdagavond liet de politie weten dat er 'interessante zaken' zijn gevonden. Wat die zaken precies zijn is nog niet duidelijk. Speurhonden zouden sporen hebben gevonden in de buurt van de visvijver in buurtschap Brandt. Na de vondst werd de zoekactie stil gelegd.

Vermissing
De toen 30-jarige marktkoopman Andy de Heus verdween in december 2012. Een dag later werd zijn auto uitgebrand teruggevonden in Belgisch-Limburg, maar verder ontbrak van De Heus ieder spoor.

Bungalowpark
Eind vorig jaar kwam de vermissing opnieuw in het nieuws, toen de politie een grote zoekactie begon in een bungalowpark in Stevensweert. Dat leverde niks op, wel werden kort daarna twee vrouwen aangehouden die iets met de vermissing te maken zouden hebben. Beide vrouwen zijn weer op vrije voeten, maar ze zijn nog wel verdacht.

Lees hier meer nieuwsberichten over de vermissing van Andy de Heus.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrouw vrijgelaten in zaak Andy de Heus
Vrouw opgepakt in vermissingszaak Andy de Heus
Vermissing Andy de Heus aanleiding onderzoek Stevensweert
Politie heeft verdachte in zaak-De Heus op de korrel
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen